Echipa AM Digital

AMD Digital Grup este o societate privată cu capital românesc 100% înfiinţată în 2003. Îniţial au fost două magazine foto expres în Baia Mare. În 2008, din dorinţa de a găsi o alternativă laboratoarelor digitale foarte costisitoare, odată cu apariţia CISS-ului, s-a născut conceptul de PHOTOPrint-Lab-“Primul minilaborator foto dgital sub 1000 de Euro”. Astfel am devenit importatori şi distribuitor de CISS-uri, pigmenţi şi hârtie fotografică inkjet.

Datorită costurilor foarte scăzute în producţia de fotografie, în scurt timp, PHOTOPrint-Lab a devenit foarte populară printre magazinele foto, studiourile foto şi magazinele de personalizări. Din 2008 până în 2015 am depăşit 500 de unităţi vândute, adevărata noastră carte de vizită.

2011 este anul când am devenit un partener de încredere pentru Kodak ceea ce ne-a oferit oportunitatea de a deveni importatori și distribuitori oficiali in România pentru produsele inkjet Kodak, cu rețeaua de distribuție directă si prin intermediul magazinelor METRO.

Anul 2013 este momentul apariţiei PHOTOBook-Lab, linia completă de echipamente pentru producţia albumelor digitale personalizate(photobook-uri).

Datorită rulajului din aceşti ani, producătorul de hârtie ne-a oferit oportunitatea să ne creăm propriul nostru brand de hârtie care constă în backprint personalizat, adică printarea logo-ului nostru pe spatele hârtiei. În 2015 am lansat primul brand de hârtie foto românesc 100%, printre puţinele din Europa, alături de Epson, Hp, Canon.

baner primul brand de hartie 1