Prezentare generală

Epson l1300

Epson L1300 este o imprimantă A3+ compactă cu 4 culori pentru utilizatorii care doresc să facă economii. L1300 este construită în jurul sistemului integrat de recipiente de cerneală de mare capacitate, care imprimă până la 7.100 de pagini fără să necesite reumplerea. Având nevoie de intervenţii minime, L1300 furnizează o tipărire economică şi fără probleme pentru materiale publicitare, sublimare, desene CAD, grafică şi rapoarte, fiind perfectă pentru corporaţii, retail şi educaţie.
Sistemul integrat de recipiente de cerneală de capacitate foarte mare face din L1300 imprimanta perfectă pentru utilizare intensă în mediile în care obţinerea celui mai mic cost per pagină este foarte importantă. Fiind ideală pentru birouri mici care trebuie să producă rapoarte lungi, materiale publicitare sau desene CAD.

Sistemul integrat de recipiente de cerneală al imprimantei L1300 permit tipărirea fără reumplere a până la 7.100 de pagini alb-negru şi 5.700 de pagini color. Atunci când este necesară schimbarea recipientelor, nu este nevoie să vă murdăriţi cu cerneală; datorită tehnologiei de completare rapidă cu cerneală, etichetării clare şi duzei fără scurgeri, reumplerea imprimantei L1300 este un proces simplu, rapid şi curat.

Fiind integrat complet în imprimantă, sistemul de alimentare continuă cu cerneală a imprimantei L1300 asigură printuri monocrome şi color fără probleme pe materiale cu dimensiuni de până la A3+.

În interiorul L1300 se află tehnologia Epson Micro Piezo şi cerneală Epson originală, care furnizează împreună printuri de calitate. Imprimanta beneficiază de viteze de imprimare de până la 17 pagini pe minut (ppm) color şi 30 ppm alb-negru şi de viteze de imprimare ISO de 5,5 ppm color şi 15 ppm alb-negru.

Imprimanta Epson L1300 poate fi utilizată cu cerneală originală pe bază de apă DYE, cu cerneală compatibilă pe bază de apă DYE, cu cerneală compatibilă pe bază de pigment(rezistentă la decolorare) sau cu cerneală de sublimare.

Imprimanta beneficiază de garanţie Epson 1 an cu posibilitate de extindere la 3 ani în limita a 30000 de printuri doar în cazul utilizării cernelurilor originale.

Pentru oferta de preţ vă rugăm să consultaţi magazinul nostru virtual.