Prezentare generală

epson l310Epson L310 este o imprimantă cu sistem integrat de cerneală, ideală pentru lucru la domiciliu şi pentru companiile mici cu volume de imprimare mari, care doresc să reducă costurile de imprimare. În plus, cu cele două recipiente de cerneală suplimentare, puteţi spori capacitatea de imprimare cu până la 12.000 de pagini.

Cu L300 imprimarea este accesibilă şi are un cost scăzut, atât pentru imprimarea alb-negru, cât şi pentru cea color.

Cu ajutorul tehnologiei capului de imprimare Micro Piezo  puteţi imprima cu uşurinţă la calitate ridicată.

Cartuşul de cerneală special este complet integrat în imprimantă, astfel încât vă puteţi bucura de o imprimare color fiabilă, fără murdărie sau complicaţii, iar vitezele de imprimare de 9 ppm*2 vă pot spori productivitatea.

L310 se instalează şi se utilizează uşor : trebuie doar să turnaţi cerneala în rezervor, să porniţi imprimanta şi să incărcaţi sistemul de cerneală.

L310 are dimensiuni cu 12 la sută mai mici faţă de modelele anterioare şi se integrează cu uşurinţă în orice mediu de lucru.

Imprimanta Epson L310 poate fi utilizată cu cerneală originală pe bază de apă DYE, cu cerneală compatibilă pe bază de apă DYE, cu cerneală compatibilă pe bază de pigment(rezistentă la decolorare) sau cu cerneală de sublimare.

Imprimanta beneficiază de garanţie Epson 1 an cu posibilitate de extindere la 3 ani în limita a 30000 de printuri doar în cazul utilizării cernelurilor originale.

Pentru oferta de preţ vă rugăm să consultaţi magazinul nostru virtual.