Prezentare generală

Epson L1800 copyIdeală pentru cabină foto cu listare direct la eveniment, Epson L1800 poate tipări fotografii pe diverse medii(hârtie foto magnetică, canvas, hârtie cristal, raster, satin etc.) la calitate superioară laboratorului foto.

Imprimanta Epson L1800 cu tehnologia Epson de completare rapidă cu cerneală (Fast Ink Top-up – FIT), ce include capace şi filtre etanşe, concepute special, asigură un nivel minim al pierderilor de cerneală. Supapa reductoare controlează fluxul de cerneală şi preîntâmpină refluxul, ceea ce înseamnă că puteţi să transportaţi imprimanta uşor şi sigur, oriunde doriți să lucraţi.

Ideal pentru listarea fotografiilor, L1800 este primul sistem Epson cu cartuşe de cerneală integrate, care vă permite să vă bucuraţi de printuri de înaltă calitate ale fotografiilor la un cost foarte scăzut.

Spuneţi adio cartuşelor de cerneală, cu imprimanta noastră cu sistem integrat de recipiente de cerneală pentru imprimare foto rapidă şi fiabilă pe dimensiuni ale hârtiei de până la A3+, la un cost pe pagină extrem de redus.

Economisiţi până la 90 %¹ din costurile imprimării zilnice, fără probleme, prin intermediul rezervorului de cerneală integrat de mare capacitate.

Cele 6 recipiente cu cerneală pe bază de apă permit imprimarea foto rapidă, fiabilă şi la calitate Epson..

Imprimaţi până la 1.800 de fotografii cu setul iniţial de cerneală.

Rezervorul de cerneală special este complet integrat în imprimantă, astfel încât vă puteţi bucura de o imprimare color fiabilă, fără murdăria sau complicaţiile asociate adesea cu sistemele de reumplere neoriginale sau de la terţi. Recipientele de cerneală Epson originale facilitează reumplerea rezervorului de cerneală cu ajutorul etichetelor clare şi duzei fără scurgeri. Cerneala suplimentară poate fi achiziţionată în recipiente convenabile de mare volum, prevăzute cu o duză fără scurgeri şi un capac resigilabil pentru depozitare uşoară.

Imprimanta Epson L1800 poate fi utilizată cu cerneală originală pe bază de apă DYE, cu cerneală compatibilă pe bază de pigment(rezistentă la decolorare) sau cu cerneală de sublimare.

Imprimanta beneficiază de garanţie Epson 1 an cu posibilitate de extindere la 3 ani în limita a 30000 de printuri doar în cazul utilizării cernelurilor originale.

Pentru ofertă vă rugăm să vizitaţi magazinul nostru virtual.