Prezentare generală

Epson R3000

Fuji Frontier-S DX100 este un drylab compact cu 6 culori echipat cu tehnologia cu jet de cerneală Epson SureLab SL-D700. Acesta utilizează capul de imprimare Epson cu tehnologia Micro Piezo, ideală pentru producţia de fotografii până la lungimea de 1 metru.

DX100 poate imprima fotografii, cărţi poştale, invitaţii, cărţi de vizită, pliante şi broşuri promoţionale la viteză şi calitate superioară utilizând hârtie lucioasă, satinată, cristal, raster sau mată.

DryLab-ul DX100 încape într-un chioşc fotografic fiind soluţia ideală pentru magazine foto, de personalizări, a studiourilor foto şi a fotografilor de eveniment.

Utilizând o combinaţie de 6 culori şi o rezoluţie de 720 x 1440 dpi, acest echipament se ridică la nivelul clasicelor laboratoare.

Cerneala pe bază de apă dye ULTRAPixel-HighGloss oferă culori vibrante şi asigură o gamă cromatică cu acoperirea în proporţie de 95% a spectrul sRGB. În combinaţie cu hârtia profesională resin coated(RC) fotografia devine impermeabilă la contactul cu apa, având o durabilitate de peste 7 ani în condiţii de arhivare(păstrare în album).

Cartuşele compatibile cu cerneala pe bază de apă dye ULTRAPixel-HighGloss sunt identice cu cartuşele originale Fuji, atât prin granulaţia fină cât şi prin densitatea de culoare.

Acest echipament are un interval de service mare, costuri de întreţinere reduse şi un cuţit rezistent care taie automat hârtia din rolă.

Maintenance tank-ul este cartuşul care reţine rezidurile rezultate prin curăţarea capului de tipărire şi care se înlocuieşte în funcţie de numărul de curăţări odată la 2-3 seturi de cerneală.

Pachetul conţine drylab-ul Fuji Frontier-S DX100, set 6 cartuşe compatibile, spindle unit(tambur pentru rolă), cablu USB, maintenance tank.

Opţional se poate achiziţiona Print Tray (tavă pentru printuri) şi al doilea spindle unit(tambur pentru rolă).

Ulterior se vor achiziţiona cartuşe compatibile, hârtie profesională drylab RC şi maintenance tank-ul.

Pentru alte detalii vă rugăm să ne contactati.

Pentru ofertă vă rugăm să vizitaţi magazinul nostru online.