Prezentare generală

Epson R3000

Soluţia ideală pentru magazinele foto, magazinele de personalizări şi a studiourilor foto. Soluţia ideală în producţia photobook-urilor şi a fotografiilor de eveniment !

PHOTOPrint-Lab  #329 este un echipament care are la bază o imprimantă Epson SureColor SC-P600, cea mai fiabilă imprimantă în raport cu preţul de achiziţie, viteza de tipărire, calitatea fotografiilor şi durabilitatea capului de tipărire. Acest echipament asigură producţia de fotografii la dimensiuni standard până la A3+ şi acoperă cu succes tipărirea din rolă a colajelor în producţia de albume până la 30×90 cm. Având funcţia de print CD/DVD-uri, PHOTOPrint-Lab #329 tipăreşte în modul flatbed inclusiv materiale inkjet cu grosimea de până la 3mm.

Utilizând o combinaţie de 9 culori, acest echipament deţine supremaţia faţă de clasicele laboratoare. Cerneala pe bază de pigment ULTRAPixel-HighGloss cu vivid magenta asigură o gamă cromatică extinsă ce rezistă la apă şi decolorare. În combinaţie cu hârtia profesională resin coated fotografia devine impermeabilă la contactul cu apa, având o durabilitate ce poate trece cu uşurinţă peste 100 de ani. Cele trei densităţi de cerneală neagră(photo black, light black si light light black) oferă o scară perfect echilibrată a nuanţelor de gri cu rezultate net superioare fotografiei alb-negru de laborator. Cerneala pe bază de pigment ULTRAPixel-HighGloss este identică cu cerneala originală Epson, atât prin granulaţia fină cât şi prin densitatea de culoare. PHOTOPrint-Lab #329 tipăreşte cu profilele de culoare standard Epson sRGB.

Cu un alb de o stralucire aproape perfectă, hârtia profesională resin coated(RC), disponibilă în mai multe variante de textură(lucios, satin, cristal, raster, metalic, fibră), expune fotografii de o calitate superioară hârtiei fotosensibile de laborator.

Cerneala din rezervoarele exterioare alimentează cartuşele refill prin cădere, iar din cartuşe, cerneala este direcţionată spre capul de tipărire cu ajutorul unei pompe de presiune care asigura un debit de cerneală constant. Această pompă poziţionează imprimanta Epson SureColor SC-P600 în categoria imprimantelor profesionale.

Atenţie ! Rezervoarele exterioare nu funcţionează pe principiul CISS !

Cerneala pigment ULTRAPixel-HighGloss păstrează în proporţie de 95% calitatea Epson, iar în combinaţie cu hârtia profesională RC garantează rezistenţă peste 100 de ani împotriva decolorării fotografiei. La un consum maxim de 14ml de cerneală pe metru pătrat, costul unei fotografii 10×15 cu hârtie şi cerneală incluse este de maxim 0,25RON+TVA.

Garanţia AMD Digital Grup – avantaje :

– Garanţie 1 an fără limită de printuri
– Garanţie pentru cerneala pigment ULTRAPixel-HighGloss
– Rezolvarea problemelor în garanţiei şi post garanţie în 3-5 zile
– Asistenţă tehnică telefonică hardware şi software
– Service de mentenanţă la doar 33,6RON/h 

Pentru alte detalii şi pentru ofertă vă rugăm să ne contactati.