Tricouri personalizate

Photoprint lab 3291

Photoprint-lab p800 - epson surecolor sc-p800

 

 

 

 

 

 

 

PHOTOPrint-Lab  #329 şi PHOTOPrint-Lab  #432 sunt soluţiile ideale pentru personalizarea tricourilor. Utilizând o combinaţie de 9 culori cu cerneala pe bază de pigment ULTRAPixel-HighGloss pe folia de tricouri, printul rezistă la apă şi decolorare.

Hârtia de termotransfer pentru materiale textile albe sau de culori deschise este o folie transparentă compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât şi cu cerneală pe bază de apă(DYE) la o rezoluţie de 2880dpi. Imprimarea se face în oglindă şi se lasă la uscare naturală cel puţin 30 de minute. Hârtia se aşează pe materialul textil cu imprimeul în jos şi se presează timp de 30-35 secunde la presiune mică, 140-150 de grade. Transferul se poate face şi cu călcătorul, dar este recomandat să fie făcut cu presa pentru transfer termic, după o precalcare a materialului textil. După transferul termic se îndepărtează hârtia suport. Materialul textil astfel imprimat trebuie lăsat cel puţin o zi înainte de spălare. Spălarea se face la o temperatură de maxim 40 de grade, fără detergenţi agresivi sau substanţe pentru înălbire. Datorită multitudinii de materiale(bumbac, poliester şi combinaţii) este necesară testarea în prealabil a compatibilităţii dintre hârtie şi materialul textil, temperatura şi timpul de călcare fiind stabilite în funcţie de experienţa practică.

Hârtia de termotransfer pentru materiale textile negre sau de culori închise este o folie albă compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât şi cu cerneală pe bază de apă(DYE) la o rezoluţie de 2880dpi. După imprimare se lasă la uscare naturală cel puţin 30 de minute. Se îndepărtează suportul de hârtie siliconată, iar foiţa subţire rămasă se aşează pe materialul textil şi se acoperă cu suportul de hârtie siliconată. Presarea se face timp de 20-25 secunde la presiune mică, 150-160 de grade. Transferul se poate face şi cu călcătorul, dar este recomandat să fie făcut cu presa pentru transfer termic, după o precalcare a materialului ce urmează a fi inscripţionat. Materialul textil astfel imprimat trebuie lăsat cel puţin o zi înainte de spălare. Spălarea se face la o temperatură de maxim 40 de grade, fără detergenţi agresivi sau substanţe pentru înălbire. Datorită multitudinii de materiale(bumbac, poliester şi combinaţii) este necesară testarea în prealabil a compatibilităţii dintre hârtie şi materialul textil, temperatura şi timpul de călcare fiind stabilit în funcţie de experienţa practică.