Despre noi

 

DSCF3974

Suntem o societate comercială cu capital 100% românesc. În 2008 am inovat conceptul, “Primul minilaborator foto digital sub 1000 euro”, care s-a născut din necesitatea unei alternative minilaboratoarelor foto digitale pe bază de săruri, ale căror costuri de investiție și în exploatare sunt foarte ridicate. PHOTOPrint-Lab a devenit în scurt timp soluția cea mai eficientă pentru magazine foto, studiouri foto și fotografi profesioniști. În decursul a 4 ani am depășit 400 de unități vândute în România și în Republica Moldova.

În 2011 am devenit un partener de încredere pentru Kodak ceea ce ne-a oferit oportunitatea de a deveni importatori și distribuitori oficiali in România pentru produsele inkjet Kodak, cu rețeaua de distribuție directă si prin intermediul magazinelor METRO.

depozitSoluția PHOTOPrint-Lab este compusă dintr-o imprimantă Epson modificată, echipată cu un pachet upgrade care conține un sistem de alimentare continuu(CISS) sau cartușe refill(dupa caz), cerneală UltraPixel-HighGloss pe bază de pigment, rezistentă la decolorare, garantată peste 100 de ani în combinație cu hârtia foto profesională pe bază de rășină, la coală sau rolă.

Deoarece soluțiile pe care le-am dezvoltat sau dovedit a fi foarte eficiente și fiabile, la sfârșitul anului 2011 am dezvoltat un nou concept numit iPrinter care se adresează tuturor celor care vor să facă economii cu până la 95% la costurile zilnice cu listările.

serviceDispunem de service propriu care poate rezolva problemele apărute în cel mai scurt timp, fără intermedieri cu service-ul Epson, cu piese de schimb pe stoc și asistență tehnică telefonică gratuită.

De ce AMD Digital Grup?

Experiența acumulată și numărul de clienți dovedesc seriozitatea și profesionalismul de care dăm dovadă.

Suntem un partener de încredere pentru EPSON datorită numărului de imprimante vândute.

În prețul și calitatea produselor noastre se reflectă încrederea, profesionalismul și seriozitatea de care am dat dovadă.

De ce EPSON?

Cele mai fiabile imprimante din lume.

Inovatorii capului micropiezo.

Compatibile 100% cu cerneala UltraPixel-HighGloss.

Parteneri !

1 5 4 3 2

toate bun
toate bun copy