Hârtie foto

Hârtia Kodak este o hârtie super lucioasă, compatibilă în special cu cerneala DYE. Caracteristici : greutate 230g/mp; rezoluție 5760 dpi; rezistență la apă; uscare instantanee. Dimensiuni disponibile : 10×15, 13×18, A4 și A3.

kodak 10x15 kodak A4 Kodak A3 kodak 13x18

Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia profesională super lucioasă este o hârtie foto  impermeabilă la contactul cu apa, compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât și cu cerneală pe bază de apă(DYE) la rezoluţia de 5760 dpi. În combinație cu cerneala pe bază de pigment este garantată 100-200 de ani(mai rezistentă decât hârtia fotosensibilă de laborator – wikipedia). Este recomandată pentru realizarea fotografiilor profesionale și a colajelor pentru photobook-uri. Caracteristici : greutate 260g/mp; rezistență şi impermeabilitate la apă; uscare instantanee; suportă laminarea la cald. Dimensiuni disponibile : 9×13, 10×15, 13×18, 15×21, A4, A3, A2, rolă 305mm x 30,5m, rolă 610mm x 30,5m, rolă 1118mmx30,5m. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia profesională mat-satin este o hârtie foto  impermeabilă la contactul cu apa, compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât și cu cerneală pe bază de apă(DYE) la rezoluţia de 5760 dpi. În combinație cu cerneala pe bază de pigment este garantată 100-200 de ani(mai rezistentă decât hârtia fotosensibilă de laborator – wikipedia). Este recomandată pentru realizarea fotografiilor profesionale și a colajelor pentru photobook-uri. Caracteristici : greutate 260g/mp; rezistență şi impermeabilitate la apă; uscare instantanee; suportă laminarea la cald. Dimensiuni disponibile : 10×15, 13×18, A4, A3, A2, rolă 305mm x 30,5m, rolă 610mm x 30,5m, rolă 1118mmx30,5m. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia profesională mat-cristal este o hârtie foto  impermeabilă la contactul cu apa, compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât și cu cerneală pe bază de apă(DYE) la rezoluţia de 5760 dpi. În combinație cu cerneala pe bază de pigment este garantată 100-200 de ani(mai rezistentă decât hârtia fotosensibilă de laborator – wikipedia). Este recomandată pentru realizarea fotografiilor profesionale și a colajelor pentru photobook-uri. Caracteristici : greutate 260g/mp; rezistență şi impermeabilitate la apă; uscare instantanee; suportă laminarea la cald. Dimensiuni disponibile : 10×15, 13×18, A4, A3, A2, rolă 305mm x 30,5m, rolă 610mm x 30,5m, rolă 1118mmx30,5m. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtie profesională metalică – În curând !!!

Hârtie profesională metalică – În curând !!!

Hârtie super lucioasă CC240 este o hârtie foto cast coated, compatibilă cu cerneală DYE la o rezoluție de 5760 dpi și cu cerneală pigment la o rezoluţie de 2880 dpi. Este recomandată pentru coperți DVD, prezentări grafice și fotografii(amatori). Este disponibilă în formatele 10×15, 13×18, A4 şi  A3  Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtie cast coated mat-satin – În curând !!!

Hârtie cast coated mat-cristal – În curând !!!

Hârtie super lucioasă CGP180 este o hârtie foto cast coated, compatibilă cu cerneală DYE la o rezoluție de 5760 dpi și cu cerneală pigment la o rezoluţie de 2880 dpi. Este recomandată pentru coperți DVD, prezentări grafice și fotografii(amatori). Este disponibilă în formatele A4 şi  rolă 329mm x 10m.  Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia mată MMP95 este o hârtie foto cast coated, compatibilă cu cerneală DYE şi cerneală pigment la o rezoluție de 2880 dpi. Este recomandată pentru coperți DVD, prezentări grafice şi coperţi photobook. Este disponibilă în formatele A4, A3 şi role 329mm x30m, la grosimea de 95g/mp. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia mată MMP120 este o hârtie foto cast coated, compatibilă cu cerneală DYE şi cerneală pigment la o rezoluție de 2880 dpi. Este recomandată pentru coperți DVD şi prezentări grafice. Este disponibilă în formatele A4 şi A3, la grosimea de 120g/mp. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia mată MMP170 este o hârtie foto cast coated, compatibilă cu cerneală DYE şi cerneală pigment la o rezoluție de 2880 dpi. Este recomandată pentru coperți DVD şi prezentări grafice. Este disponibilă în formatele A4, A3, role 329mm x 30m, 610mm x 30m, 1118mm x 30m la grosimea de 120g/mp. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia mată double-side este o hârtie foto imprimabilă pe ambele fețe,  la o greutate de 220g/mp, în formatele A4 și A3.  Este recomandată pentru realizarea pliantelor, fluturaşilor şi a felicitărilor. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia super lucioasă double-side este o hârtie foto imprimabilă pe ambele fețe, la o greutate de 160g/mp, pe formatele A4 și A3.  Este recomandată pentru realizarea pliantelor, fluturaşilor şi a felicitărilor. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia adezivăeste o hârtie foto cast coated super lucioasă sau mată, prevăzută cu un adeziv foarte puternic. Este compatibilă cu cerneală DYE la o rezoluție de 5760 dpi și cu cerneală pigment la o rezoluție de 2880 dpi. Caracteristici : greutate 115g/mp varianta lucioasă şi 108g/mp varianta mată; rezistență la apă; uscare instantanee. Dimensiuni disponibile : A4 și A3. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Canvas-ul profesional este realizată dintr-un poliester acoperit cu o rașină polimerică RC, având un aspect mat foarte fin, compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât și cu cerneală pe bază de apă(DYE). Caracteristici : greutate 260g/mp; rezoluție 5760 dpi; rezistență la apă; uscare instantanee; suportă laminarea la cald. Dimensiuni disponibile : A4, rolă 329mm x 18m, rolă 610mm x18m, rolă 914mm x 18m și rolă 1118mm x18m. Recomandată pentru coperți photobook-uri, lucrări de grafică, reproduceri tablouri. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtie mataseeste o hârtie foto profesională cu aspect de pânză, compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât și cu cerneală pe bază de apă(DYE). Caracteristici : greutate 80g/mp; rezoluție 5760 dpi; rezistență la apă; uscare instantanee; suportă laminarea la cald. Dimensiuni : 281mm x30m și rolă 610mmx30m.Recomandată pentru photobook-uri, lucrări de grafică, reproduceri tablouri. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia de sublimare este folosită în procesul de sublimare, permițând transferul cernelurilor de sublimare de pe stratul de hârtie, pe diverse obiecte tratate pentru acest proces. Este disponibilă în două variante : pentru sublimare textile și pentru sublimare corpuri solide. Dimensiuni disponibile : A3 si A4. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia de termotransfer pentru materiale textile(tricouri albe sau culori deschise) este o folie transparentă compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât şi cu cerneală pe bază de apă(DYE) la o rezoluţie de 2880dpi. Imprimarea se face în oglindă şi se lasă la uscare naturală cel puţin 30 de minute. Hârtia se aşează pe materialul textil cu imprimeul în jos şi se presează timp de 30-35 secunde la presiune mică, 140-150 de grade. Transferul se poate face şi cu călcătorul, dar este recomandat să fie făcut cu presa pentru transfer termic, după o precalcare a materialului textil. După transferul termic se îndepărtează hârtia suport. Materialul textil astfel imprimat trebuie lăsat cel puţin o zi înainte de spălare. Spălarea se face la o temperatură de maxim 40 de grade, fără detergenţi agresivi sau substanţe pentru înălbire. Datorită multitudinii de materiale(bumbac, poliester şi combinaţii) este necesară testarea în prealabil a compatibilităţii dintre hârtie şi materialul textil, temperatura şi timpul de călcare fiind stabilite în funcţie de experienţa practică. Hârtia este disponibilă în variantele A4 şi A3 la o greutate de 140g/mp şi poate fi imprimată cu orice model de imprimantă setată sa imprime cu o cantitate cât mai mică de cerneală.. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia de termotransfer pentru materiale textile(tricouri negre sau culori închise) este o folie albă compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât şi cu cerneală pe bază de apă(DYE) la o rezoluţie de 2880dpi. După imprimare se lasă la uscare naturală cel puţin 30 de minute. Se îndepărtează suportul de hârtie siliconată, iar foiţa subţire rămasă se aşează pe materialul textil şi se acoperă cu suportul de hârtie siliconată. Presarea se face timp de 20-25 secunde la presiune mică, 150-160 de grade. Transferul se poate face şi cu călcătorul, dar este recomandat să fie făcut cu presa pentru transfer termic, după o precalcare a materialului ce urmează a fi inscripţionat. Materialul textil astfel imprimat trebuie lăsat cel puţin o zi înainte de spălare. Spălarea se face la o temperatură de maxim 40 de grade, fără detergenţi agresivi sau substanţe pentru înălbire. Datorită multitudinii de materiale(bumbac, poliester şi combinaţii) este necesară testarea în prealabil a compatibilităţii dintre hârtie şi materialul textil, temperatura şi timpul de călcare fiind stabilit în funcţie de experienţa practică. Hârtia este disponibilă în variantele A4 şi A3 la o greutate de 160g/mp şi poate fi imprimată cu orice model de imprimantă setată sa imprime cu o cantitate cât mai mică de cerneală.Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.

Hârtia magnetică este folosită pentru realizarea obiectelor personalizate.  Producerea hârtiei magnetice se face prin lipirea hârtiei profesionale pe bază de raşină RC(lucios, mat-satin, mat-cristal) de folia magnetică adezivă de 0,3mm. Caracteristici : greutate 640g/mp; rezoluție 5760 dpi; rezistență la apă; uscare instantanee; dimensiuni 10×15 şi A4 +/- 3mm. Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați sau să accesați magazinul nostru virtual.