iPrinter G310

prezentare generala specificatii tehnice teste de viteza costuri de exploatare

 

Maximizaţi productivitatea listând până la 18 pagini pe minut color si alb-negru, beneficiind  de o flexibilitate deplină privind mediile de tipărire şi de o fiabilitate excelentă, atât în ceea ce priveşte aspectul, cât şi funcţiile !

iPrinter G310 este o imprimanta Epson B-310 N echipată cu un set de cartușe refill  de mare capacitate cu cip-uri autoresetabile, astfel înlocuiţi doar cerneala, fapt ce face din această imprimantă un echipament accesibil din toate punctele de vedere, având inclus în pachetul de bază cerneală pentru 48.000 de pagini alb-negru si 144.000 de pagini color A4, listate în modul economic la o acoperire text de 8%.

Oferă o reducere imensă de 80 % a consumului de energie în comparaţie cu imprimantele laser competitive – oferind reduceri de costuri şi beneficii ecologice importante.

O rezoluţie înaltă de listare de până la 5760×1440 dpi înseamnă că firmele obţin listări de calitate superioară, iar capacitatea de 650 de coli ca dotare standard înseamnă că nu va trebui să irosiţi timp preţios pentru a o realimenta des.

Fiind echipată pentru reţea spre a fi partajată între grupuri de lucru, este prevăzută cu conectivitate USB şi Ethernet.

Pentru mai multe detalii și oferta vă rugăm să ne contactați.