iPrinter S4015

prezentare generala specificatii tehnice teste de viteza costuri de exploatare

 

Concepută să se potrivească birourilor moderne, atât în ceea ce priveşte aspectul, cât şi funcţiile, aceasta reprezintă instrumentul profesional suprem !

iPrinter S4015 este o imprimanta Epson WorkForce Pro WP-4015 DN echipată cu un set de cartușe refill  de mare capacitate, astfel înlocuiţi doar cerneala, fapt ce face din această imprimantă un echipament accesibil din toate punctele de vedere, având inclus în pachetul de bază cerneală pentru 12.000 de pagini alb-negru si 48.000 de pagini color A4, listate în modul economic la o acoperire text de 8%.

Oferă o reducere imensă de 80 % a consumului de energie în comparaţie cu imprimantele laser competitive – oferind reduceri de costuri şi beneficii ecologice importante.

O rezoluţie înaltă de listare de până la 4800 x 1200 dpi înseamnă că firmele obţin listări de calitate superioară, ce sunt rezistente la apă, la pete, la evidenţierea cu markere şi la decolorare deoarece se usucă instantaneu. Iar capacitatea de 250 de coli ca dotare standard înseamnă că nu va trebui să irosiţi timp preţios pentru a o realimenta des.

Fiind echipată pentru reţea spre a fi partajată între grupuri de lucru, este prevăzută cu conectivitate USB şi Ethernet.

Este prevăzută cu Epson Connect pentru a veni în întâmpinarea tuturor necesităţilor de tipărire, permiţând utilizatorilor să listeze de pe smartphone şi tabletă PC.

Pentru mai multe detalii și oferta vă rugăm să ne contactați.