iPrinter ?

iPrinter !

 iPrinter-ele sunt imprimante inkjet care pot realiza economii cu până la 95% față de celelate brand-uri regăsite pe piață, inkjet sau laser. Aceste imprimante folosesc un sistem special de cartușe care nu necesită a fi inlocuite pe toată durata de viață a imprimantei. Setul de cerneală inclus în pachetul inițial are capacitatea de a lista până la 12.000 de pagini alb-negru și 36.000 de pagini color, la o acoperire de 8% în modul economic.

iPrinter listează aproape gratis !

iPrinter-ele consumă pe o culoare, la un grad de acoperire de 8%,  aproximativ 0,008ml de cerneală/coală A4. Costul unui ml de cerneală este de 0,12RON,  astfel costul de tipărire a unei coli A4 este de 0,001RON – iPrinter listează aproape gratis !

iPrinter salveaza energie !

Imprimantele laser consumă între 400W-800W față de iPrinter care consumă maxim 30W, adică o economie de 95%. Dacă punem in calcul faptul ca o imprimantă funcționează 2 ore pe zi la un consum mediu de 0,6KW, iar prețul unui KW de 0,5RON,  într-un an o imprimanta laser va consuma energie în valoare de 200RON, iar un iPrinter maxim 10RON/an – iPrinter salvează energie !

iPrinter protejeaza mediul !

Încercați să vă imaginați câte milioane de cartușe de imprimante se aruncă anual, în timp ce iPrinter folosește cartușe permanente – iPrinter protejează mediul !

Tehnologie și Garanție !

Tehnologia Epson pune în piață cele mai fiabile imprimante din lume, capul de imprimare micropiezo garantat pentru milioane de listari. Puteți beneficia de garanție extinsă până la 3 ani !

Listați carți de vizită la costuri mai mici cu până la 90% fată de centrele de copiere

Personalizați-vă facturile la costuri mai mici decât cele tipizate cu până la 70%

Tipăriți invitații, fluturași și alte materiale publicitare sub costurile tipografice

Listați oferte și prezentări color, la cost de alb-negru

Listați direct pe CD/DVD

Economisiți timp și bani

toate bun copy