PHOTOPrint-Lab L800

prezentare generala specificatii tehnice teste de viteza

photoprint-lab alb L800

 

 

Exprimaţi-vă creativitatea listând fotografii la calitate superioară celor din laboratorul foto și conferiți CD-urilor şi DVD-urilor adecvate, o notă personală listând direct pe acestea !

PHOTOPrint-Lab L800 este o imprimantă Epson L800 modificată, echipată cu un pachet upgrade care conține externalizarea rezidurilor. 

Ideal pentru listarea fotografiilor, L800 este primul sistem Epson cu cartuşe de cerneală integrate, care vă permite să vă bucuraţi de printuri de înaltă calitate ale fotografiilor la un cost foarte scăzut.

Acest produs poate fi încărcat cu cerneală DYE, cu cerneală pe baza de pigment rezistentă la decolorare sau cu cerneală de sublimare.

Tehnologia Epson de completare rapidă cu cerneală (Fast Ink Top-up – FIT), ce include capace şi filtre etanşe, concepute special, asigură un nivel minim al pierderilor de cerneală. Supapa reductoare controlează fluxul de cerneală şi preîntâmpină refluxul, ceea ce înseamnă că puteţi să transportaţi imprimanta uşor şi sigur, oriunde doriți să lucraţi.

Cerneala pigment UltraPixel Hi-Gloss vă oferă documente de înaltă calitate şi fotografii la calitate de laborator foto, ce rezistă la apă și la decolorare. Granulația fină elimină riscul înfundării sau deteriorării capului de imprimare, probleme de care se lovesc majoritatea utilizatorilor de diverse tipuri de cerneluri.

Hârtia profesională RC pe bază de rășină, în combinație cu cerneala pigment UltraPixel-HighGloss realizează fotografii de înaltă rezoluție cu, culori naturale, la o calitate superioară celor de laborator, rezistente la apă(impermeabile), cu uscare instantanee, garantate 100-200 de ani(mai rezistentă decât hârtia fotosensibilă de laborator – wikipedia).

Pentru mai multe detalii și oferta vă rugăm să ne contactați.

 

toate bun