ciss

CISS – Continuous Ink Supply System – sistem de alimentare continuă cu cerneală. Sistemele CISS au fost concepute pentru a înlocui cartușele originale, foarte costisitoare, ale imprimantelor, altfel spus, un set de cartușe refill conectate la rezervoare exterioare prin intermediul unui furtun din silicon . Folosind un sistem CISS aveți posibilitatea de a utiliza cerneală bulk, cerneală care reduce costurile de tipărire cu până la 20 de ori.

3 (2) 2 (2) 1 (2) ciss 8

Cartușele – sunt realizate din plastic, cu  design identic fată de cele originale. În partea inferioară prezintă o supapă care este actionată odată cu introducerea cartușelor în soclul imprimantei, facilitând transferul cernelurilor spre capul de imprimare. Partea superioară prezintă un orificiu prin care se conectează la furtunul din silicon și un orificiu prin care se elimină aerul din circuit.

cartus

Cip-urile – imprimantele Epson calculează în funcție de numărul de imprimări cantitatea de cerneală rămasă în cartuș. Pe baza acestui calcul cip-ul primește o informație codată cu privire la cantitatea de cerneală rămasă în cartuș. Cip-urile CISS-urilor sunt prevăzute cu un buton de resetare, cu rolul de a șterge informația primită de la imprimantă.

cip

Furtunele – sunt confecționate din silicon și au rolul de a conecta cartușele de rezervoarele exterioare.

furtune

Rezervoarele – sunt confecționate din plastic cu o capacitate de 60-80ml. Acestea funcționează după principiul vaselor comunicante, astfel se realizează un echilibru între cerneala din rezervor și cerneala din cartușe.

bidon-627x1024

Capacele – au rolul de a proteja rezervoarele de praf și alte particule care pot duce la deteriorarea capului de imprimare.

capac-193x300

Pentru mai multe detalii si oferta va rugam sa ne contactati sau să accesaţi magazinul nostru virtual.