Epson ciss L550

epson l550

Epson L550 poate fi echipată cu cerneală DYE(inclusă în preţ), cu cerneală pe bază de pigment(rezistentă la decolorare) sau cu cerneală de sublimare. Opţional, puteţi beneficia de un pachet upgrade care conține externalizarea rezidurilor şi garanţie AMD Digital Grup 1 an fără limită de printuri, chiar şi pentru cerneala compatibliă UltraPixel-HighGloss DYE , pigment sau sublimare.

Externalizarea rezidurilor este recomandată deoarece rezidurile obținute în urma curațări capului de imprimare sunt înmagazinate în interiorul imprimantei(inkpad). Aceste reziduri îmbătrânesc prematur anumite componente. Odată la 5000-6000 de printuri(La resetarea periodică) este necesar înlocuirea inkpad-ului, cost care depăşeşte preţul externalizării rezidurilor. Externalizarea rezidurilor constă în atasarea unui rezervor exterior imprimantei, conectat la pompa de eliminare a rezidurilor.

În cazul certificatului de garanţie Epson, garanţia este 1 an în limita a maxim 30000 de printuri. Vă oferim opţiunea garanţiei extinse AMD Digital Grup de 1 an făra limită de printuri valabilă pentru cerneala originală DYE şi pentru cea compatibilă DYE.

Epson L550 este o imprimantă multifuncţională 4 în 1, cu sistem integrat de cerneală, ideală pentru lucru la domiciliu şi pentru companiile mici ce doresc să reducă costurile de imprimare. Acest model este dotat cu funcţii de imprimare, copiere şi trimitere faxuri, precum şi cu ADF, un ecran LCD cu două rânduri şi conectivitate Ethernet. Cu cele două sticle de cerneală suplimentare incluse, puteţi spori capacitatea de imprimare cu până la 12.000 de pagini.

L550 oferă un cost scăzut pe pagină atât pentru imprimarea alb-negru, cât şi pentru cea color, fiecare set de sticle de cerneală de mare capacitate putând imprima până la 4.000 de pagini alb-negru şi 6.500 de pagini color.

Cartuşul de cerneală special este complet integrat în imprimantă, astfel încât vă puteţi bucura de o imprimare color fiabilă, fără murdăria sau complicaţii. De asemenea, L550 se instalează şi se utilizează rapid: trebuie doar să turnaţi cerneala în rezervor, să porniţi imprimanta şi să incarcaţi sistemul de cerneală. L550 este acum pregătită pentru imprimare.

L550 sporeşte productivitatea firmei dumneavoastră prin intermediul vitezelor mari de imprimare de 9 ppm. Noua funcţie de copiere multiplă vă permite, de asemenea, să copiaţi o pagină de până la 99 de ori într-o singură şedinţă, ceea ce face din L550 un instrument ideal pentru crearea rapidă de documente pentru întâlniri.

Pentru oferta de preţ vă rugăm să consultaţi magazinul nostru virtual.