Epson ciss L310

epson l310Imprimanta Epson L310 poate fi echipată cu cerneală DYE(inclusă în preţ), cu cerneală pe bază de pigment(rezistentă la decolorare) sau cu cerneală de sublimare. Opţional, puteţi beneficia de un pachet upgrade care conține externalizarea rezidurilor şi garanţie AMD Digital Grup 1 an fără limită de printuri, chiar şi pentru cerneala compatibliă UltraPixel-HighGloss DYE , pigment sau sublimare.

Externalizarea rezidurilor este recomandată deoarece rezidurile obținute în urma curațări capului de imprimare sunt înmagazinate în interiorul imprimantei(inkpad). Aceste reziduri îmbătrânesc prematur anumite componente. Odată la 5000-6000 de printuri(La resetarea periodică) este necesar înlocuirea inkpad-ului, cost care depăşeşte preţul externalizării rezidurilor. Externalizarea rezidurilor constă în atasarea unui rezervor exterior imprimantei, conectat la pompa de eliminare a rezidurilor.

În cazul certificatului de garanţie Epson, garanţia este 1 an în limita a maxim 30000 de printuri. Vă oferim opţiunea garanţiei extinse AMD Digital Grup de 1 an făra limită de printuri valabilă pentru cerneala originală DYE şi pentru cea compatibilă DYE.

Epson L310 este o imprimantă cu sistem integrat de cerneală, ideală pentru lucru la domiciliu şi pentru companiile mici cu volume de imprimare mari, care doresc să reducă costurile de imprimare. În plus, cu cele două recipiente de cerneală suplimentare, puteţi spori capacitatea de imprimare cu până la 12.000 de pagini.

Cu L300 imprimarea este accesibilă şi are un cost scăzut, atât pentru imprimarea alb-negru, cât şi pentru cea color.

Cu ajutorul tehnologiei capului de imprimare Micro Piezo  puteţi imprima cu uşurinţă la calitate ridicată.

Cartuşul de cerneală special este complet integrat în imprimantă, astfel încât vă puteţi bucura de o imprimare color fiabilă, fără murdărie sau complicaţii, iar vitezele de imprimare de 9 ppm*2 vă pot spori productivitatea.

L310 se instalează şi se utilizează uşor : trebuie doar să turnaţi cerneala în rezervor, să porniţi imprimanta şi să incărcaţi sistemul de cerneală.

L310 are dimensiuni cu 12 la sută mai mici faţă de modelele anterioare şi se integrează cu uşurinţă în orice mediu de lucru.

Pentru oferta de preţ vă rugăm să consultaţi magazinul nostru virtual.