Epson Stylus photo ciss L810

Epson l800Exprimaţi-vă creativitatea listând fotografii la calitate superioară celor din laboratorul foto direct de pe aparatul foto !

Imprimanta Epson L810 poate fi echipată cu cerneală originală sau compatibilă DYE, cu cerneală pe bază de pigment rezistentă la decolorare sau cu cerneală de sublimare. Opţional, puteţi beneficia de un pachet upgrade care conține externalizarea rezidurilor şi garanţie AMD Digital Grup 1 an fără limită de printuri(în cazul certificatului Epson garanţia este limitată la 3000 de printuri).

externalizare l800Ideal pentru listarea fotografiilor, L810 este un sistem Epson cu cartuşe de cerneală integrate, care vă permite să vă bucuraţi de printuri de înaltă calitate ale fotografiilor la un cost foarte scăzut.

Această imprimantă foto ITS A4 imprimă cu uşurinţă fotografii de calitate la costuri scăzute de pe carduri de memorie sau direct de pe camere foto prin PictBridge. Ideală pentru fotografii care utilizează astfel de imprimante la evenimente sau în studio, L810 oferă o imprimare foto fiabilă şi de calitate superioară împreună cu funcţii mai avansate, precum ecranul LCD şi printarea de CD-uri/DVD-uri.

Cerneala ULTRAPixel-HighGloss vă oferă documente de înaltă calitate şi fotografii la calitate de laborator foto, ce rezistă la apă și la decolorare. Granulația fină elimină riscul înfundării sau deteriorării capului de imprimare, probleme de care se lovesc majoritatea utilizatorilor de diverse tipuri de cerneluri.

Hârtia profesională RC pe bază de rășină, în combinație cu cerneala pigment ULTRAPixel-HighGloss realizează fotografii de înaltă rezoluție cu, culori naturale, la o calitate superioară celor de laborator, rezistente la apă şi impermeabile, cu uscare instantanee, garantate peste 100 de ani.

Pentru ofertă vă rugăm să vizitaţi magazinul nostru virtual.

 

toate bun