Epson wf-5110dw

epson wf-5620dwfNoua imprimantă WorkForce Pro de la Epson este perfectă pentru mediul de afaceri. WF-5110DW beneficiază de costuri de exploatare reduse, un consum scăzut de energie, viteze mari de imprimare şi caracteristici concepute pentru integrarea uşoară în mediile de afaceri. Imprimarea faţă-verso automată uşurează şi eficientizează orice lucrare.

Epson WF-5110DW este echipată cu modulul de tipărire double-side și cu un set de cartușe refill  cu cip-uri autoresetabile. Astfel înlocuiţi doar cerneala, fapt ce face din această imprimantă un echipament accesibil din toate punctele de vedere, având inclus în pachetul de bază cerneală pentru 12.000 de pagini alb-negru si 36.000 de pagini color A4, listate în modul schiţă la o acoperire text de 8%.

Oferă o reducere imensă de 80 % a consumului de energie în comparaţie cu imprimantele laser competitive – oferind reduceri de costuri şi beneficii ecologice importante.

Fiind echipată pentru reţea spre a fi partajată între grupuri de lucru, este prevăzută cu conectivitate USB, Wi-fi şi Ethernet.

Imprimanta Epson WF-5110DW poate fi echipată cu cerneală DYE sau cu cerneală pe bază de pigment(rezistentă la decolorare). Opţional, puteţi beneficia de un pachet upgrade care conține garanţie AMD Digital Grup 1 an, chiar şi pentru cerneala compatibliă ULTRAPixel-HighGloss DYE sau pigment.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați, iar pentru oferta de preţ acesaţi magazinul nostru virtual.