hartie sublimare

Hârtia de sublimare permite transferul cernelurilor de sublimare pe diverse obiecte tratate pentru procesul de sublimare.

Hârtia de termotransfer pentru materiale textile albe sau de culori deschis este o folie transparentă compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât şi cu cerneală pe bază de apă(DYE) la o rezoluţie de 2880dpi. Imprimarea se face în oglindă şi se lasă la uscare naturală cel puţin 30 de minute. Hârtia se aşează pe materialul textil cu imprimeul în jos şi se presează timp de 30-35 secunde la presiune mică, 140-150 de grade. Transferul se poate face şi cu călcătorul, dar este recomandat să fie făcut cu presa pentru transfer termic, după o precalcare a materialului textil. După transferul termic se îndepărtează hârtia suport. Materialul textil astfel imprimat trebuie lăsat cel puţin o zi înainte de spălare. Spălarea se face la o temperatură de maxim 40 de grade, fără detergenţi agresivi sau substanţe pentru înălbire. Datorită multitudinii de materiale(bumbac, poliester şi combinaţii) este necesară testarea în prealabil a compatibilităţii dintre hârtie şi materialul textil, temperatura şi timpul de călcare fiind stabilite în funcţie de experienţa practică.

Hârtia de termotransfer pentru materiale textile negre sau de culori închise este o folie albă compatibilă atât cu cerneală pe bază de pigment cât şi cu cerneală pe bază de apă(DYE) la o rezoluţie de 2880dpi. După imprimare se lasă la uscare naturală cel puţin 30 de minute. Se îndepărtează suportul de hârtie siliconată, iar foiţa subţire rămasă se aşează pe materialul textil şi se acoperă cu suportul de hârtie siliconată. Presarea se face timp de 20-25 secunde la presiune mică, 150-160 de grade. Transferul se poate face şi cu călcătorul, dar este recomandat să fie făcut cu presa pentru transfer termic, după o precalcare a materialului ce urmează a fi inscripţionat. Materialul textil astfel imprimat trebuie lăsat cel puţin o zi înainte de spălare. Spălarea se face la o temperatură de maxim 40 de grade, fără detergenţi agresivi sau substanţe pentru înălbire. Datorită multitudinii de materiale(bumbac, poliester şi combinaţii) este necesară testarea în prealabil a compatibilităţii dintre hârtie şi materialul textil, temperatura şi timpul de călcare fiind stabilit în funcţie de experienţa practică.

 – Hârtie de sublimare – 100g – 
 Denumire Dimensiune  Ambalaj
carucior cumparaturiCutout copy
Hârtie sublimare 100g – A4  210 x 297 mm 100 coli
Hârtie sublimare 100g – A3  297 x 420 mm  100 coli

 

 – Hârtie tricouri albe – 140g – 
 Denumire Dimensiune  Ambalaj
carucior cumparaturiCutout copy
Hârtie tricouri albe 140g – A4  210 x 297 mm 1 coală Cumpără
Hârtie tricouri albe 140g – A3  297 x 420 mm  1 coală Cumpără

 

 – Hârtie tricouri negre – 160g – 
 Denumire Dimensiune  Ambalaj
carucior cumparaturiCutout copy
Hârtie tricouri negre 160g – A4  210 x 297 mm 1 coală Cumpără
Hârtie tricouri negre 160g – A3  297 x 420 mm  1 coală Cumpără