Noul Epson SureColor SC-P600 !

 

place for rest in apartment 3 d image

Epson SureColor SC-P600 combină o calitate excepţională a imaginii, viteza mare de imprimare şi cea mai completă gamă de capacităţi de imprimare mobilă – toate într-un pachet accesibil şi uşor de utilizat. Utilizează setul de cerneluri UltraChrome HD cu nouă culori şi Vivid magenta pentru a reproduce o gamă largă de culori şi cea mai mare densitate a culorii negre2 (2,86 DMax pe PGPP) pentru a realiza produse imprimate de calitate superbă la dimensiuni de până la A3+, inclusiv panorame. Conectivitate wireless excepţională pentru imprimare inclusiv directă de pe dispozitive smartphone, tablete şi computere. Include compatibilitate cu Apple AirPrint1. Acceptă, de asemenea, Google Cloud Print.

Photoprint-lab

Pentru un cost de producţie rezonabil, dar fără a face rabat la calitate, vă punem la dispoziţie cerneala pigment ULTRAPixel-HighGloss care poate reproduce aceeaşi gamă de culori ca şi în cazul cartuşelor originale. Cerneala pigment ULTRAPixel-HighGloss poate fi folosită împreună cu cartuşele refill T7601-T7609. Totodată vă recomandăm pachetul de garanţie extinsă AMD Digital Grup fără limită de printuri, valabilă pentru cerneala ULTRAPixel-HighGloss. Această extindere de garanţie este valabilă doar în cazul în care alegeţi opţiunea de externalizare a rezidurilor şi opţiunea de montaj rezervoare exterioare. Cei care doresc să printeze colaje pentru albume pot achiziţiona adaptorul de print la rolă de diferite lăţimi.

22Epson T7601 - T7609 surecolor sc-p600instalare rezervoaresistem role

 

 

 

 

Pentru specificaţii tehnice vă rugăm sa consultaţi pagina noastră la secţiunea PHOTOPrint-Lab sau pagina oficială Epson. Pentru detalii legate de costurile pe care le oferim, respectiv discount-urile speciale la hârtie şi cerneală, vă rugăm să ne contactaţi. Pentru oferta de preţ vă rugăm să consultaţi magazinul nostru online  sau să ne contactaţi.

sigla mail AMD m1