Nou! Canvas poliester mat 260g Double Side

Nou la AMD Digital Grup

Canvas poliester mat 260g Double SideDragi parteneri,

Avem placerea sa va prezentam un nou produs de exceptie. Canvas-ul foto poliester mat double side are la bază un textil poliester ţesut impermeabil la contactul cu apa. Gradul de alb este obţinut prin grunduirea materialului pe ambele feţe, iar coating-ul mat aplicat în mai multe straturi are rolul de absorţie a picăturilor de cerneală până la rezoluţia de 5760dpi şi protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete.

Combinaţia dintre canvas-ul mat şi cerneală garantează calitatea imaginii şi longevitatea fotografiei. Tipărit cu cerneală pigment canvas-ul are un aspect viu şi culori vibrante, fiind garantat între 5 şi 10 ani în funcţie de condiţiile de păstrare.

Tipărit cu cerneală pe bază de apă dye este garantat până la 3 ani în funcţie de condiţiile de păstrare. Pentru evitarea formării amprentelor pe suprafaţa canvas-ului acesta trebuie manevrat cu atenţie. Canvas-ul trebuie păstrat în ambalajul original(folie+cutie) pe orizonatală în locuri ferite de lumină şi umezeală. Mediul de păstrare şi utilizare ideal fiind 20 grade celsius la o umiditate relativă de 50%. Canvas-ul este compatibil cu toate imprimantele inkjet care utilizează cerneală pigment, dye, ecosolvent, latex, UV.

Echipa AM Digital
Preturile sunt in RON si contin TVA.

Vezi produsele in magazin