PHOTOPrint-Lab R3000

prezentare generala pachete upgradespecificatii tehnice teste de viteza

 

 

Soluţia ideală pentru magazinele foto şi fotografii de eveniment !

Epson R3000

PHOTOPrint-Lab R3000 este un echipament care are la bază o imprimantă Epson Stylus Photo R3000, cea mai fiabilă imprimantă în raport cu preţul de achiziţie, viteza de tipărire, calitatea fotografiilor şi durabilitatea capului de tipărire. Acest echipament nu numai ca asigură producţia de fotografii la dimensiuni standard până la A3+, dar acoperă cu succes şi realizarea colajelor în producţia photobook-urilor până la 30×90 cm.

Utilizând o combinaţie de 9 culori, acest echipament deţine supremaţia faţă de clasicele laboratoare. Cerneala pe bază de pigment UltraPixel-HighGloss cu vivid magenta asigură o gamă cromatică extinsă ce rezistă la apă şi decolorare. În combinaţie cu hârtia profesională resin coated fotografia devine impermeabilă la contactul cu apa, având o durabilitate ce poate trece cu uşurinţă peste 100 de ani. Cele trei densităţi de cerneală neagră(photo black, light black si light light black) oferă o scară perfect echilibrată a nuanţelor de gri cu rezultate net superioare fotografiei alb-negru de laborator. Cerneala pe bază de pigment UltraPixel-HighGloss este identică cu cerneala originală Epson, atât prin granulaţia fină cât şi prin densitatea de culoare. PHOTOPrint-Lab R3000 tipăreşte cu profilele de culoare standard Epson.

epson r3000Cu un alb de o stralucire aproape perfectă, hârtia profesională pe bază de raşină, disponibilă în trei variante de textură(lucios, satin, cristal), expune fotografii de o calitate superioară hârtiei fotosensibile de laborator. Nuanţele deschise, expuse pe hârtia fotosensibilă de laborator, vor avea în componenţă întotdeauna un minim de galben, albul nu va depăşi niciodată un grad de 60% faţă de hârtia profesională inkjet ce poate atinge un grad de strălucire de peste 90%.

 

PHOTOPrint-Lab R3000 nu funcţionează pe principiul CISS !!!
Cerneala din rezervoarele exterioare alimentează cartuşele refill prin cădere, iar din cartuşe, cerneala este direcţionată spre capul de tipărire cu ajutorul unei pompe de presiune care asigura un debit constant. Această pompă poziţionează imprimanta Epson Stylus Photo R3000 în categoria imprimantelor profesionale(Cu siguranţă cei care au utilizat CISS sau confruntat cu probleme de înfundare a capului de tipărire. Aceste probleme apar datorita fluxului discontinuu de cerneală între CISS şi capul de tipărire. Debitul de cerneală care porneşte din CISS spre capul de tipărire este mai mic decât cantitatea de cerneală necesară în timpul listării. Această disfuncţionalitate generează bule de aer în interiroul cartuşelor. O singură bulă de aer trecută prin duzele capului de tipărire este suficientă pentru înfundarea acestuia).

Pentru alte multe detalii şi oferta vă rugăm să ne contactati.

toate bun