Epson photo R3000

Epson R3000

Soluţia ideală pentru magazinele foto, magazinele de personalizări şi a studiourilor foto. Soluţia ideală în producţia photobook-urilor şi a fotografiilor de eveniment !

PHOTOPrint-Lab este un echipament care are la bază o imprimantă Epson Stylus Photo R3000, cea mai fiabilă imprimantă în raport cu preţul de achiziţie, viteza de tipărire, calitatea fotografiilor şi durabilitatea capului de tipărire. Acest echipament nu numai ca asigură producţia de fotografii la dimensiuni standard până la A3+, dar acoperă cu succes şi realizarea colajelor în producţia photobook-urilor până la 30×90 cm.

Utilizând o combinaţie de 9 culori, acest echipament deţine supremaţia faţă de clasicele laboratoare. Cerneala pe bază de pigment UltraPixel-HighGloss cu vivid magenta asigură o gamă cromatică extinsă ce rezistă la apă şi decolorare. În combinaţie cu hârtia profesională resin coated fotografia devine impermeabilă la contactul cu apa, având o durabilitate ce poate trece cu uşurinţă peste 100 de ani. Cele trei densităţi de cerneală neagră(photo black, light black si light light black) oferă o scară perfect echilibrată a nuanţelor de gri cu rezultate net superioare fotografiei alb-negru de laborator. Cerneala pe bază de pigment UltraPixel-HighGloss este identică cu cerneala originală Epson, atât prin granulaţia fină cât şi prin densitatea de culoare. PHOTOPrint-Lab tipăreşte cu profilele de culoare standard Epson.

epson r3000Cu un alb de o stralucire aproape perfectă, hârtia profesională pe bază de raşină, disponibilă în trei variante de textură(lucios, satin, cristal), expune fotografii de o calitate superioară hârtiei fotosensibile de laborator. Nuanţele deschise, expuse pe hârtia fotosensibilă de laborator, vor avea în componenţă întotdeauna un minim de galben, albul nu va depăşi niciodată un grad de 60% faţă de hârtia profesională inkjet ce poate atinge un grad de strălucire de peste 90%.

Cerneala din rezervoarele exterioare alimentează cartuşele refill prin cădere, iar din cartuşe, cerneala este direcţionată spre capul de tipărire cu ajutorul unei pompe de presiune care asigura un debit de cerneală constant. Această pompă poziţionează imprimanta Epson Stylus Photo R3000 în categoria imprimantelor profesionale.

Atenţie ! Rezervoarele exterioare nu funcţionează pe principiul CISS !

Cu siguranţă cei care au utilizat CISS sau confruntat cu probleme de înfundare a capului de tipărire în timpul listării. Aceste probleme apar datorita fluxului discontinuu de cerneală între CISS şi capul de tipărire. Debitul de cerneală care porneşte din CISS spre capul de tipărire este mai mic decât cantitatea de cerneală necesară în timpul listării. Această disfuncţionalitate generează bule de aer în interiorul cartuşelor. O singură bulă de aer trecută prin duzele capului de tipărire este suficientă pentru înfundarea acestuia.

Pentru alte detalii şi pentru ofertă vă rugăm să ne contactati.

toate bun

externlizarea rezidurilor

Externalizarea rezidurilor se realizează prin prelungirea şi scoaterea în exterior a furtunelor pompei de evacuare a rezidurilor. În varianta originală, toate rezidurile rezultate prin curăţarea capului de imprimare, respectiv cele obţinute prin comutarea PK/MK, se depozitează în interior fiind absorbite de inkpad-ul imprimantei. Toate aceste reziduri generează vapori care se depun pe componentele imprimantei şi duc la îmbătrânirea prematură a acestora.

instalare rezervoarePentru asigurarea unui flux cât mai mare de cerneală şi pentru a uşura munca în producţie, montăm rezervoare exterioare cu capacitatea de 80ml/culoare. Aceste rezervoare exterioare sunt conectate cu cartuşele refill prin intermediul unor furtune. Traseul furtunelor se realizează în interiorul imprimantei astfel încât aspectul şi manevrabilitatea imprimantei este aceeaşi.

 

cartuse refillPHOTOPrint-Lab poate fii echipat cu două tipuri de cartuşe refill. Prima variantă sunt cartuşe refill de 26ml identice cu cele originale, care o dată la 26ml de cerneală consumaţi necesită resetarea şi reumplerea lor. Resetarea cip-ului se face prin scoaterea cartuşului din soclul imprimante şi scurtcircuitarea celor doi pin aflaţi în partea superioară a cip-ului. Varianta a doua sunt cartuşele refill de 12ml fixate intr-un suport prevazut cu un cip conectat la butonul de resetare. Deoarece capacitatea acestui tip de cartuşe este sub 26ml nu poate fi sincronizat cu consumul calculat de cip. Acestă varianta de cartuşe necesită obligatoriu montajul rezervoarelor exterioare. Resetarea cartuşelor se face direct în soclul imprimantei, ne mai fiind necesară scoaterea cartuşelor în exterior.

sistem roleSistemul original pentru alimentarea cu hârtie la rolă a fost conceput pentru lăţimea fixă de 329mm la un diametru exterior de 8 cm, respectiv 10m lungimea rolei. Pentru a îmbunătăţii acest neajuns, am conceput un sistem de alimentare cu hârtie la rolă din plexiglass de 10mm, cu o parte fixă şi una mobilă, care permite alimentarea cu role de hârtie la lăţimi cuprinse între 100mm şi 329mm. Doi rulmenţi axiali permit derularea fină a rolei de hârtie, iar mecanismul original asigură fixarea rolei perfect în interiorul sistemului. Această opţiune este recomandat doar în cazul producţiei de albume foto digitale.

toate bun