Epson stylus pro 3880

Epson 3880Imprimanta Epson Stylus Pro 3880 cu 9 culori poate fi echipată cu un set de cartușe refill autoresetabile  și cerneală pigment UltraPixel-HighGloss, beneficiind de garanţie AMD Digital Grup la fel ca şi în cazul garanţiei Epson.

Aveți la dispoziție un balans îmbunătăţit al tonurilor de gri fără urme de culoare şi de o gamă de tonuri fine, cu un aspect natural şi trei densităţi de cerneală neagră. Se utilizează şi se comută automat fie la un negru standard pentru fotografii, fie la un negru mat care să se potrivească mediei de tipărire utilizate şi, împreună cu un negru deschis şi cu un negru foarte deschis, se creează imagini alb-negru realiste. Puteți alege propria dvs. tonalitate alb-negru, de la cea caldă la cea neutră sau rece şi să personalizaţi potrivit propriilor preferinţe – apoi salvaţi cu uşurinţă setările dvs. în driverul de imprimantă.

Cerneala pigment UltraPixel Hi-Gloss cu Vivid Magenta foloseşte 9 cerneluri pe bază de pigmenţi, pentru a asigura printurilor dumneavoastră o gamă cromatică foarte largă ce rezistă la apă și la decolorare. Aveţi trei niveluri de negru care vă oferă o scară perfect echilibrată a nuanţelor de gri şi gradaţii line ale nuanţelor, iar datorită comutării automate între modul foto optimizat şi negru mat, veţi obţine rezultate optime pe media de tipărire aleasă. Granulația fină elimină riscul înfundării sau deteriorării capului de imprimare, probleme de care se lovesc majoritatea utilizatorilor de diverse tipuri de cerneluri.

Hârtia profesională RC pe bază de rășină, în combinație cu cerneala pigment UltraPixel-HighGloss realizează fotografii de inaltă rezoluție cu, culori naturale, la o calitate superioară celor de laborator, rezistente la apă şi impermeabile, cu uscare  instantanee, garantate peste 100 de ani.

Realizaţi fotografii fără margini cu lăţimea cuprinsă între 4″ şi 17″ şi lungimea dorită, până la 37,4″. Listaţi pe o varietate largă de medii de tipărire pentru fotografii, fine art şi proofing şi beneficiaţi de un plus de flexibilitate datorită celor trei căi pentru coli, care pot accepta medie de tipărire şi carton de până 1,5 mm grosime.

Pentru mai multe detalii si oferta va rugam sa ne contactati.

toate bun