Epson stylus pro 4900


Epson 4900Epson Stylus Pro 4900 cu 11 culori, poate fi echipată cu un set de cartușe refill autoresetabile  și cerneală pigment UltraPixel-HighGloss, beneficiind de garanţie AMD Digital Grup la fel ca şi în cazul garanţiei Epson.

Epson Stylus Pro 4900 stabileşte standarde noi în ceea ce priveşte precizia culorii datorită uneia dintre cele mai largi palete cromatice de pe piaţă. Cernelurile UltraPixel-HighGloss HDR, în 11 culori, şi capul de listare TFP avansat oferă un finisaj profesional, de format mai mare, de până la 17″.

Cerneala pigment UltraPixel HDR foloseşte 11 cerneluri pe bază de pigmenţi, pentru a asigura printurilor dumneavoastră o gamă cromatică foarte largă ce rezistă la apă și la decolorare. Aveţi trei niveluri de negru care vă oferă o scară perfect echilibrată a nuanţelor de gri şi gradaţii line ale nuanţelor, iar datorită comutării automate între modul foto optimizat şi negru mat, veţi obţine rezultate optime pe media de tipărire aleasă. Granulația fină elimină riscul înfundării sau deteriorării capului de imprimare, probleme de care se lovesc majoritatea utilizatorilor de diverse tipuri de cerneluri.

Hârtia profesională RC pe bază de rășină, în combinație cu cerneala pigment UltraPixel-HighGloss realizează fotografii de inaltă rezoluție cu, culori naturale, la o calitate superioară celor de laborator, rezistente la apă şi impermeabile, cu uscare instantanee, garantate peste 100 de ani.

Listaţi pe o varietate largă de medii de tipărire pentru fotografii, fine art şi proofing şi beneficiaţi de un plus de flexibilitate datorită celor trei căi pentru coli, care pot accepta medie de tipărire la rolă şi carton de până 1,5 mm grosime.

Pentru mai multe detalii si oferta va rugam sa ne contactati.

toate bun